04-05-2024, 06:02 PM
Site: [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]
Donuk pastalar, belirlenen koşullar sağlandıktan sonra saklanmalıdır. Dondurulmuş pastaları saklarken -18 derecede soğutucuda eğer hemen tüketilmeyecekse ambalajı açılmadan 1 sene boyunca rahatlıkla saklanabilir. Alındıktan sonra en fazla 25-30 dakika içinde dondurucuya konulması gerekir. Tüketileceği zaman +4 derecede 3-4 saat içinde çözünmesi beklenmelidir. Alındıktan hemen sonra tüketilecekse soğutucuya konmadan yine +4 derecede 10-15 dakika çözünmesi beklenerek tüketilebilir. Sağlıklı ve hijyenik ortamda kendi imalathanemizde konusunda uzman ve deneyimli pasta şeflerimizin ürettiği donuk pastaları en lezzetli ve sağlıklı halleriyle güven içinde tüketebilirsiniz.
Neden Donuk Pasta Tercih Edilmelidir?
• Yiyecekler -18 derecede dondurulduğu sürece maya, bakteri, küf gibi çeşitli mikroorganizmaların üremesini engeller.
• Ancak -18 derecede dondurulan ürünler, çözüldükten sonra muhakkak kısa sürede tüketilmelidir.
• Dondurulmuş ürünün tazeliği ve sağlanan uygun şartlar sayesinde besinlerin vitamin değeri, rengi ve tadı korunmuş olur.
Dondurulmuş ürünler denince birçok kişinin aklına sağlıksız, güvensiz ürünler gelmektedir. Ancak bu ürünlerin içinde hiçbir katkı maddesi yoktur ve en güvenli besinlerdir. Hücre zarı çatlatılmadan yapılan dondurma işlemi sayesinde ürünler besin değerini kaybetmeden kalırlar.
Pastanbul olarak her zaman ürünlerimizi en sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretmek için gerekli koşulları sağlamakta ve müşterilerimize en doğal lezzetleri sunmaya çalışmaktayız. Donuk pasta imalatımızda her zaman müşteri memnuniyetini gözeterek en güzel tatları istedikleri zaman yeme imkanını sunmaktayız.
Tüm pasta çeşitlerimizde el emeği ve göz nuru yanında lezzetli, tıpkı anne eli değmiş gibi çocuklarımızın da rahatlıkla ve güvenli şekilde yemesine uygun şekilde üretimini gerçekleştirmekteyiz.
Her geçen gün daha fazla büyüyen toptan pasta sektöründe dondurulmuş pasta üretimi sayesinde, tadının damağınızda kalacağı pastalardan istediğiniz her zaman tatmak için donuk pasta çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz. İsterseniz düğün pastanız isterseniz misafirlerinize sunacağınız eşsiz lezzetlerde pastalardan tadabilirsiniz. Donuk pastaları, çocuklarınıza gözünüz arkada kalmadan gönül rahatlığıyla yedirebilirsiniz.
Donuk Pasta Herkese Hitap Ediyor
Sadece küçüklerin değil büyüklerin de severek yediği yaş pastalar, doğum günü pastaları için artık yetiştiremedim, yapamadım, istediğim gibi olmadı gibi dertlenmelere gerek kalmadı. Günümüz pastacılık sektörü bir adım atarak dondurulmuş pasta üretimi ile hemen herkesin damak zevkine hitap eden pratik pasta üretimini hayata geçirmiştir. Böylece özlediğiniz, yemekten zevk aldığınız pastaları istediğiniz her zaman yeme imkanını bulabilirsiniz.
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın!]
Donuk pastalar, belirlenen koşullar sağlandıktan sonra saklanmalıdır. Dondurulmuş pastaları saklarken -18 derecede soğutucuda eğer hemen tüketilmeyecekse ambalajı açılmadan 1 sene boyunca rahatlıkla saklanabilir. Alındıktan sonra en fazla 25-30 dakika içinde dondurucuya konulması gerekir. Tüketileceği zaman +4 derecede 3-4 saat içinde çözünmesi beklenmelidir. Alındıktan hemen sonra tüketilecekse soğutucuya konmadan yine +4 derecede 10-15 dakika çözünmesi beklenerek tüketilebilir. Sağlıklı ve hijyenik ortamda kendi imalathanemizde konusunda uzman ve deneyimli pasta şeflerimizin ürettiği donuk pastaları en lezzetli ve sağlıklı halleriyle güven içinde tüketebilirsiniz.
Neden Donuk Pasta Tercih Edilmelidir?
• Yiyecekler -18 derecede dondurulduğu sürece maya, bakteri, küf gibi çeşitli mikroorganizmaların üremesini engeller.
• Ancak -18 derecede dondurulan ürünler, çözüldükten sonra muhakkak kısa sürede tüketilmelidir.
• Dondurulmuş ürünün tazeliği ve sağlanan uygun şartlar sayesinde besinlerin vitamin değeri, rengi ve tadı korunmuş olur.
Dondurulmuş ürünler denince birçok kişinin aklına sağlıksız, güvensiz ürünler gelmektedir. Ancak bu ürünlerin içinde hiçbir katkı maddesi yoktur ve en güvenli besinlerdir. Hücre zarı çatlatılmadan yapılan dondurma işlemi sayesinde ürünler besin değerini kaybetmeden kalırlar.
Pastanbul olarak her zaman ürünlerimizi en sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretmek için gerekli koşulları sağlamakta ve müşterilerimize en doğal lezzetleri sunmaya çalışmaktayız. Donuk pasta imalatımızda her zaman müşteri memnuniyetini gözeterek en güzel tatları istedikleri zaman yeme imkanını sunmaktayız.
Tüm pasta çeşitlerimizde el emeği ve göz nuru yanında lezzetli, tıpkı anne eli değmiş gibi çocuklarımızın da rahatlıkla ve güvenli şekilde yemesine uygun şekilde üretimini gerçekleştirmekteyiz.
Her geçen gün daha fazla büyüyen toptan pasta sektöründe dondurulmuş pasta üretimi sayesinde, tadının damağınızda kalacağı pastalardan istediğiniz her zaman tatmak için donuk pasta çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz. İsterseniz düğün pastanız isterseniz misafirlerinize sunacağınız eşsiz lezzetlerde pastalardan tadabilirsiniz. Donuk pastaları, çocuklarınıza gözünüz arkada kalmadan gönül rahatlığıyla yedirebilirsiniz.
Donuk Pasta Herkese Hitap Ediyor
Sadece küçüklerin değil büyüklerin de severek yediği yaş pastalar, doğum günü pastaları için artık yetiştiremedim, yapamadım, istediğim gibi olmadı gibi dertlenmelere gerek kalmadı. Günümüz pastacılık sektörü bir adım atarak dondurulmuş pasta üretimi ile hemen herkesin damak zevkine hitap eden pratik pasta üretimini hayata geçirmiştir. Böylece özlediğiniz, yemekten zevk aldığınız pastaları istediğiniz her zaman yeme imkanını bulabilirsiniz.